Welkom op de website van Het Witte Raven Project - Kinderarmoede.be
example

KIWANIS filmfestival 2018

Op 23 maart 2018 organiseren we opnieuw het Kiwanis filmfestival. 3 films in 3 zalen ten voordele van het Witte Raven project. U kan het project steunen door tickets te bestellen aan 30€ via pr@kiwanis-waasland.be met opgave van naam en adres. Reservatie is effectief na storting op BE84 7330 1723 0159 t.n.v. KIWANIS CINEMA. De namen van de films worden binnenkort bekendgemaakt...

example

Concert met La Petite Bande o.l.v. Sigiswald Kuijken op 15 december 2017

We willen u allen danken voor de talrijke opkomst op het Nocturne Kerstconcert van 15 december 2017 ten voordele van ons Witte Raven project® tegen kinderarmoede in het Waasland. Sigiswald Kuijken en La Petite Bande brachten ons een onvergetelijk concert met barokmuziek van Bach, Buxtehude en Teleman.    

example

Het Kiwanis Filmfestival 24 maart 2017 was een groot succes!

Vrijdag 24 maart 2017 was het weer eens verzamelen geblazen in de Siniscoop. Kiwanis Waasland Sint-Niklaas hield dan zijn traditioneel film-event, met dit jaar drie verschillende films: 1. I, Daniel Blake idanielblakeposter2 2. La la land la la land 3. Hidden figures hidden-figures-poster En aansluitend de traditionele bubbelreceptie waarop druk genetwerkt werd, zoals altijd! Wie gekomen is, steunde ons Witte Raven project®. Hartelijk dank van ons, de Witte Raven en de kansarme kinderen!  

Peter of Meter worden van het Witte Raven Project?

Peterschap pakket (3 jaar)

De inschrijver doet dit in eerste plaats omdat hij/zij het belang voor dit project inziet, maar krijgt een aantal faciliteiten in ruil die vooral de mogelijkheid bieden om onze organiserende club in zijn activiteiten beter te volgen.

De inschrijver kan indien hij/zij dat wenst op een zeer discrete wijze zijn steun aan onze witte raven uitbrengen.

Het sponsorpakket (1 jaar)

De inschrijver opteert voor de sponsoring van een witte raaf voor de termijn van 1 jaar en krijgt daarvoor de volgende faciliteiten ter beschikking

De duur en de kostprijs

De bijdragen zijn geldig per glijdend jaar en starten vanaf de datum van ondertekening van de overeenkomst.

Om het project te sponsoren is er de mogelijkheid voor een inschrijving van één glijdend jaar, u bekomt dan de status van sponsor.

Voor de peterschappen hebben wij een voorkeur tot engagement van 3 jaar en u verkrijgt de status van Peterschap. Deze minimale duurtijd is noodzakelijk  om de continuïteit van het project te garanderen, op deze manier kunnen wij ons project met een grotere doeltreffendheid verder uitbouwen . De bijdrage bedraagt 500 euro per glijdend jaar.

Beperkingen

De club vraagt de inschrijver specifieke inzage in de communicatie die de inschrijver over zijn peterschap uitbrengt, en behoudt zicht het recht voor hieraan veto te geven of gemotiveerde correcties aan te brengen ingeval nodig.

De club behoudt zich het recht voor om inschrijvingen te weigeren indien niet conform met de doelstellingen van de club of het project.

De inschrijver kan ook beperkingen opleggen aan de organiserende club KIWANIS Waasland bij wijze van beperkte naamsvermelding, het niet publiceren van een logo, het niet kenbaar maken van zijn bijdrage aan het project…

De bijdragen worden aan KIWANIS gestort en wij storten de bedragen door naar de desbetreffende “Witte Raven” via een schoolrekening. De “Witte Raven” werken in alle discretie en wij wensen hun anonimiteit te verzekeren en te bewaren.

De inschrijver ontvangt een debetnota voor het gevraagde product.

Copyright © 2015-2018 Kiwanis Waasland, alle rechten voorbehouden webdesign by interactive assembly